First Araba (Peugeot RCZ) Çekilişi



First paketlerinden çıkan şifreleri kaybetmeyin çünkü son model bir Peugeot RCZ marka otomobil kazanabilirsiniz. Peugeot RCZ kazanmak için yapmanız gerekenler ve first şifre gönderme anlatımı haberin devamında...

First Audi A3 çekilişi hakkında bilgi edinmek için tıklayın


First Şifre ile Peugeot Kazanma Şansı Hangi Tarihlerde?
1. 01.07.2012 ( saat 00.01 ) - 30.09.2012 ( saat 23.59 ) tarihleri arasında geçerli.
First Peugeot çekilişine katılmak için ne yapmalısınız?
Türkiye genelindeki tüm satış noktalarından kampanyalı First Sensations Ahududu ve Kara Dut Aromalı Şekersiz Tatlandırıcılı Sakız ürünlerinden birlikte veya ayrı ayrı satın alarak paketlerin içinde bulunan katılım şifresini ad, soyad ve adres bilgileriyle birlikte, aralarında birer boşluk bırakarak 3001 kampanya hattına kısa mesaj gönderenler veya www.facebook.com/firstsakiz ve www.first.com.tr ( ücretsiz ) adreslerindeki kampanya katılım formuna gsm no,şifre ,ad,soyad ve adres bilgilerini yazanlar kampanya’ya katılmaya hak kazanacaklar.
Mesajla katılmanın ücreti ne kadar?
First Peugeot kampanyasına tüm operatör aboneleri katılabilir. Kısa mesaj ile katılım (KDV ve ÖİV Dahil) Avea için 0,50 TL, Turkcell için 0,65 TL ve Vodafone için 0,40 TL olarak ücretlendirilir.
First şifre gönderdiğimde bana neler kazandırabilir?
1 adet Peugeot RCZ 1.6 RHP 156 otomatik 2012 model otomobil,
5 Çifte 5 gece 6 gün Ibıza Seyahati,
50 adet Apple Iphone 4 ,8GB ( hat ve kart hariç)
50 kişiye Ferrari İstanbul Turu,
30 Çifte helikopter İstanbul Turu,
50 adet TT Arena’da lig maçı loca ağırlaması ,
50 adet Dell Notebook 505035F23B,
50 adet Sony PS3 konsol 320 GB,
30 adet Jolly Joker Balans konser kombine kartı
Hediyeler fazla mı geldi First şifresi hediyeleri daha bitmedi?
Çekilişle verilecek hediyelerin dışında, her katılımcı aynı gün içinde yaptığı ilk başarılı katılımında sabahtan öğlene 4 saat kendi GSM hattı yönünde 9.00-13.00 arası geçerli ücretsiz konuşma süresi kazanacak.
Hediyeleri biraz açalım!!!
İbiza Seyahati; 4 yıldızlı otelde çift kişilik odada oda kavaltı konaklama thy ekonomi sınıf uçak biletleri ile İstanbul-Madrid-İstanbul uçuşları yapılacaktır.Vueling ve Air Europa havayolları ekonomi sınıf uçak biletleri ie Ibiza –Madrid –İbiza uçuşları yapılacaktır.Seyahat İstanbul’da başlayıp İstanbul’da sonlanacaktır.Seyahat havaalanı-otel-havaalanı transferlerini kapsamaktadır.
Turlar,01.12.2012 -31.12.2012 tarihleri arasında gerçekleşcektir.Kazanan talihlilerin rezarvasyonları,vize başvuruları onaylandıktan sonra gerçekleşecektir.Talihlilerin bulundukları ilden İstanbul’a ulaşımları dahil değildir.
Yurtdışı çıkış harcı,vize ücreti,havaalanı vergileri,seyahat sağlık sigortası ,özel masrafları ve bahşişler talihlilere aittir.
Ferrari Turu; Ferrari spor araç ile gerçekleşecektir.Tur,2 saat ve 30 km ile sınırlıdır.Fiyatlara yakıt dahildir.Talihliler diledikleri şöförler ile turu gerçekleştirebilirler.Talihliler veya tercih ettikleri şöförler,araç kullanmaya ehil olduğunu,tüm trafik kurallarına uyacağını ve ayrıca herhangi bir kaza durumunda kendi hatalarından doğacak zararlardan sorumlu olduğuna dair bir tutanak alınacaktır.Araçlar full kaskoludur.Kaskolar %1 muhafiyetlidir.Kaskonun karşılamayacağı durumlarda tüm hasar,bakım ve kira bedeli talihliden talep edilir.Kullanıcı aracı trafik kurallarınca kullanmakta yükümlüdür.Tur İstanbul’da gerçekleşecektir.Turlar, 23.11.2012-31.12.2012 tarihleri arasında gerçekleşecektir.Talihlilerin bulundukları ilden İstanbul’a ulaşımları dahil değildir
Helikopter Turu; 6 kişilik Bell 407 tipi helikopter ile gerçekleşecektir.Her tur’da 3 çift tura katılacaktır.Tur İstanbul’da gerçekleşecektir.İstanbul’da Miniaturk’e ait olan heliport kullanacaktır.Tur’a kalp rahatsızlığı ve yükseklik korkusu olanların katılmaları önerilmemektedir.Tur’a katlım için herhangi bir yaş sınırı yoktur.Turlar,23.11.2012 -31.12.2012 tarihleri arasında gerçekleşecektir.Tur tarihleri 1 hafta önceden belirlenecektir.Tur’un yapılacağı gün hava koşulları el verdiği sürece gerçekleşecektir.Talihlilerin bulundukları ilden İstanbul’a ulaşımları dahil değildir.
Türk Telekom Arena Loca’da Ağırlama Paketi; 2012-2013 Futbol sezonu içerisinde gerçekleşecektir.23.11.2012-31.12.2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ilk derbi maçında geçerli olacaktır.Belirtilen tarihler arasında derbi maçı gerçekleşmemesi durumunda,tercih edilecek herhangi bir maçta geçerli olacaktır.Ağırlama paketine dahil olan hizmetler;set menü akşam yemeği,özel hostesler tarafından servis,loca kullanımı,otopark kullanımı ve Galatasaray forması.Talihlilerin bulundukları ilden İstanbul’a ulaşımları dahil değildir.
Jolly Joker Balans Kombine Kartı; 30 Talihliye Jolly Joker İstanbul’da geçerli 6 aylık kombine kartı.23.11.2012 -31.12.2012 tarihleri arasında kullanılmak üzere 6 ay geçerli kombine kart.Kombine kart ile 6 ay boyunca jolly joker balans İstanbul’da gerçekleşecek tüm konserlere ücretsiz giriş hakkı.Tüm konserlerde erken rezarvasyon hakkı.18 Yaşından büyük talihliler kampanyadan yararlanabilirler. Talihlilerin bulundukları ilden İstanbul’a ulaşımları dahil değildir.
First Bedava Konuşma ile ilgili bilinmesi gerekenler ise şu şekilde...
First Avea Bedava Konuşma
Kampanya kapsamında Avea aboneleri tarafından kazanılan, 9-13 arası 4 saatlik konuşma süresi, yükleme ile ilgili onay mesajı geldiği andan itibaren ilk 9-13 saatleri arasında geçerli olacaktır ve sadece Avea yönüne yapılan yurtiçi aramalarda kullanılabilir. Kazanılan hediye devredilemez ve paraya dönüştürülemez. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir. Kampanyaya katılan herkes kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.
First Turkcell Bedava Konuşma
Turkcell aboneleri için paket yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecek ve gelecek bilgilendirme mesajının ardından mesajın geldiği gün mesajda belirtilen saatler arasında geçerli olacaktır. Turkcell sistem yoğunluğu nedeniyle iki saatlik paket yüklemelerinde 48 saat süresini aşma hakkını saklı tutar. Hediye konuşma paketi ön ödemeli aboneler için 09.00-13.00; faturalı aboneler için 08.00-12.00 arası geçerlidir. Kazanılan konuşma paketleri sadece Turkcell’den Turkcell’e yapılacak aramalarda geçerli olacaktır. Kazandığınız konuşma paketi TL’lerini aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirsiniz: Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri için dakikası 0,4 TL (TL atış periyodu 15sn). Var olan hediye TL’lerinizle yapabileceğiniz maksimum konuşma süresini aştıktan sonra kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz. Ön ödemeli kurumsal hat aboneleri ve gençTarife’liler bu paketten yararlanamaz. Kalan TL miktarınızı öğrenmek için *123*118# ‘yi arayabilirsiniz.
First Vodafone Bedava Konuşma
Kampanyaya katılan Vodafone aboneleri tarafından kazanılan, 4 saatlik konuşma süresi, teyit mesajı geldiği andan itibaren takip eden ilk 9-13 saatleri arasında geçerlidir ve sadece Vodafone yönüne yurtiçi konuşmalarda kullanılabilir. Vodafone sistem yoğunluğu nedeniyle günlük paket yüklemelerinde gecikme hakkını saklı tutar. Kısa mesaj gönderimlerinde, mobil internet servislerinde, Vodafone ve 3. parti katma değerli servis satın alımında kullanılamaz. Kazanılan hediye devredilemez ve paraya dönüştürülemez. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.
First Şifre Gönderme işlemi için farklı yollar olduğundan bahsetmiştik. Dilerseniz en kolay olan internet sitesi aracılığıyla first şifre gönderme olayını açıklayalım.
Öncelikle first şifre sitesine girmelisiniz.
First Şifre
Bu formu eksiksiz bir şekilde doldurun ve altında kampanya koşullarını kabul ettiğinize dair kutucuğa tıklayın.
First Peugeot ve diğer hediyelerin çekilişi ne zaman yapılacak?
Çekiliş 16.10.2012 tarihinde saat 11.00’de Pm Promosyon ( toplantı salonu ) , İnönü cad. Utku İşmerkezi No 21 K 2 Daire 4 Çeliktepe - İstanbul adresinde noter huzurunda,halka açık yapılacak.
First Peugeot çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?
23.10.2012 tarihinde Takvim gazetesinde ilan edilecektir.
Lütfen dikkat !!!
Hediye kazanıpta alamamak istemezsiniz herhalde. Ürün ambalajını ibraz etmeniz zorunlu üstelik unutmayın bu tür çekilişlerin hepsinde ürün ambalajını ibraz etmeniz gerekir. Yorumlarınızla bilgilere açıklık getirir yaşadığınız sorunları paylaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © Kampanyalar Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur