Magnum 2014 çekilişi ve sonuçları


Magnum Lamborghini çekilişi için son günler. 31 Ağustos 2014 tarihine kadar şifrelerinizi göndermeniz gerekiyor.

20 Mayıs 2014 tarihinde başlayan dev çekiliş kampanyası için geri sayım başladı. Siz de bizim gibi çubuklarını biriktirenlerdenseniz çubuklarınızın elinizde kalmamasına dikkat edin.



Magnum 2014 Lamborghini Çekiliş Sonuçları için tıklayın

Kaç çekiliş hakkı kazanacaksınız?

Magnum (Magnum Classic, Magnum Badem, Magnum Beyaz, Magnum Antep Fıstık, Magnum Infinity, Magnum Double Çikolata, Magnum Double Karadut&Böğürtlen, Magnum Black, Magnum Pink, Magnum 25. Yıl Özel Seri Ganache&Chili ürünlerinin şifreleri ile 2 çekiliş hakkı; 

Magnum Mini Bademli, Magnum Mini Classic-Badem-Beyaz, Magnum Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Magnum Mini Double, Magnum Mini Infinity, Magnum Mini Classic, Magnum Mini Pink&Black ve Magnum Mini 25. Yıl Özel Seri Classic-Ganache&Chili-Badem ürünlerinin şifreleri ile 1 çekiliş hakkı kazanabiliyorsunuz.

Magnum 2014 çekilişi , Magnum şifre gönderme , Magnum şifre 2014, magnum çekiliş sonuçları , magnum çekilişi , magnum lamborghini çekilişi , Magnum çekilişi şifre gönderme, magnum şifresi nasıl gönderilir? , Magnum şifresi gönderme

Magnum şifrelerini nereye göndereceksiniz?

SMS ile Magnum şifre gönderme işlemi

Magnum çubuklarının üzerinde bulunan katılım şifresini, ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına gönderebilirsiniz.

Kısa mesaj ile katılım Avea için KDV ve ÖİV dahil 0,60 TL, Turkcell için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL'dir. 

Eğer birinci yol masraflı geldiyse ikinci ve ücretsiz yolu tercih edebilirsiniz.

Web sitesi kanalı ile Magnum şifre gönderme işlemi

www.magnum.com.tr (ücretsiz) web sitesinden magnum şifrelerini gönderebilirsiniz.


Her ne kadar android kullanıcılarına garip gelse de sadece iphone uygulaması ile de çekilişe katılım sağlanabiliyor. 

Ama burada bizce biraz dikkatli olmalısınız. Zira yolda giderken dondurmayı yediniz ve çubuğunda bulunan şifreyi cep telefonunuzdan girdiniz. Sakın bir gaflete düşüp çubuğu çöpe atmayın. Zira bu çekilişte kazanmanız durumunda sizden magnum çubuğunu isteyecekler. 

Canım Lamborghini'yi kazansanız bile hediyeyi alamazsınız.

Çekiliş sonucunda Lamborghini Gallardo LP 560-4 Coupé marka otomobili sadece bir kişi kazanacak.
Türk insanının klasik sorularından "kaç para yakıyor abi bu" sorusunu duyar gibiyiz.
Hemen cevaplayalım. Çünkü bizde ilk olarak bu soruyu sorduk. 


Şehir içi yakıt tüketimi 100 kilometre de 21 lt. Şehir dışında ise 100 km'de 10 lt yakıyor. Yani bu arabaları neden şehir içi trafiğinde pek göremediğimizi açıklıyor gibi bu durum.
100 km’ye 3.7 sn’de ulaşan aracın benzin deposu 90 lt kapasiteye sahip. 5200 motor gücüne bu aracın MTV vergisi ise yıllık 19.500 TL.
Magnum şifre

Magnum Lamborghini çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak?

2014 Magnum çekiliş sonuçları çekilişe katılım süreci tamamlandıktan yaklaşık bir hafta sonra yapılacak çekilişle belli olacak. 

Magnum 2014 çekilişi 6 Eylül 2014 saat 20:30'da yapılacak. Çekiliş sonuçları 13.09.2014 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında ilan edilecek.

Lütfen Dikkat!
Tekrar ve şiddetle hatırlatmak isteriz ki magnum şifrelerinin yer aldığı çubukları atmanız halinde kazanmış olsanız dahi hediyenizi alamazsınız. Lütfen sonuçlar belli olana kadar çubukları saklayınız.

Magnum 2014 çekilişi , Magnum şifre gönderme , Magnum şifre 2014, magnum çekiliş sonuçları , magnum çekilişi , magnum lamborghini çekilişi , Magnum çekilişi şifre gönderme, magnum şifresi nasıl gönderilir? , Magnum şifresi gönderme


Kampanya hakkında diğer bilgiler...

Bu kampanya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 24.01.2014 tarihli ve 58259698-255.01.02/285-782 sayılı izni ile 20.05.2014(00:01)- 31.08.2014(23:59) tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Çekilişle 1 kişi Lamborghini Gallardo LP 560-4 Coupé 2013 Model Otomobil ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.

Çekiliş 06.09.2014 tarihlerinde saat 20.30’da 83.İEF (İzmir Enternasyonel Fuarı) A Blok Yeraltı Otopark Üstü Çim Alan-Kültürpark/İzmir adresinde bulunan konser alanında noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek

Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş sorumlu tutulamaz. Asil talihli, başvuru için en geç 28.09.2014 tarihine kadar; yedek talihliler ise, başvuru için en geç 13.10.2014 tarihine kadar kimlikleri ve şifreli ürün çubuğu ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ve ikramiye kazandığı şifreli ürün çubuğu ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye çekilişle belirlenen talihliye taahhüt edildiği şekilde verilecektir. 

Kampanyadan hediye kazanan asil ve yedek talihlilerden hediye kazanımı gerçekleştirdikleri şifreli Magnum ürün çubuğunu ibraz etmeleri isteneceğinden katılım sonrasında Magnum çubuklarının şifre bölümü okunabilir şekilde saklanması gerekmektedir ve şifreli ürün çubuğunun okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır. Bu çekilişe Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizm. Tic. Ltd. Şti., Narkoz İletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © Kampanyalar Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur